Over Crowdfunding.nl

Crowdfunding.nl is een initiatief van Martijn van Schelven en Edwin Adams.

Via crowdfunding.nl wordt objectief bericht over alles wat met crowdfunding te maken heeft. Indien je vragen, opmerkingen of suggesties hebt over crowdfunding mail ons dan op [email protected]. Inhoudelijke vragen over gepubliceerde artikelen kun je ook telefonisch stellen.

Neem in dat geval contact op met Martijn van Schelven op 06-460 72 664. Uiteraard zijn we ook te volgen op Facebook en Twitter.

Martijn van Schelven en Edwin Adams zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van crowdfunding. Zij zijn oprichter en eigenaar van www.geldvoorelkaar.nl. Geldvoorelkaar.nl is inmiddels uitgegroeid tot het grootste crowdfundingplatform van Nederland. Inmiddels zijn via Geldvoorelkaar ruim meer dan 400 projecten succesvol tot stand gekomen. Tevens is Geldvoorelkaar vertegenwoordigd in het bestuur van de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Beiden hebben actief meer dan 4 jaar ervaring op het gebied van crowdfunding en hebben aangetoond dat crowdfunding een succesvolle financieringsmethodiek kan zijn. Indien u meer wilt weten over deze vorm van financiering kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We geven graag voorlichting, workshops of presentaties waarin we ingaan op de verschillende mogelijkheden die crowdfunding kan bieden. Indien u voor uw (advies)kantoor, bedrijf, vereniging, stichting, businessclub of andere activiteit meer te weten wilt komen over deze snel groeiende, dynamische financieringsvorm in de vorm van bijvoorbeeld een presentatie kunt u contact met ons opnemen.

Anderen over presentaties door Geldvoorelkaar:

juni 2014: “Goed verhaal van @geldvoorelkaar. #crowdfunding. Aan te bevelen”

mei 2014: “Martijn van Schelven van @geldvoorelkaar laat ons alle hoeken van #crowdfunding zien”

april 2014:”Crowdfunding is here to stay. Topverhaal van @geldvoorelkaar”

maart 2014:”Accountants zijn vanavond in Arnhem  weer bijgespijkerd over #crowdfunding door @geldvoorelkaar. Nu de bankiers nog”