Bekende loodste Cruise Travel Nederland naar crowdfunding

0
643

Hoe kwam de aanvrager Cruise Travel Nederland op het idee om te financieren via crowdfunding? Een goed contact met intermediair René van de Graaf van Credion & Valor Corporate Finance was daarbij van groot belang.

Hoe dat contact ontstond? We kregen de toelichting van Van de Graaf zelf.

“Als Credion & Valor Corporate Finance zijn wij via de vader van Fleur in contact gekomen met Fleur en Chris. Met Fleur haar vader was ik al een paar weken de financieringsmogelijkheden aan het bespreken/onderzoeken omtrent het financieren van Rivier Cruiseschepen voor een buitenlandse rederij.

Wij kwamen daarna met Fleur in contact welke al een tijdje de ontwikkelingen omtrent verkoop van Cruise Travel door ANWB volgde. Wij hebben alle beschikbare informatie (informatie memorandum van Rembrandt/ANWB) doorgenomen en met Chris en Fleur uitgebreid over de kansen en bedreigingen gesproken. Wij hebben uiteindelijk aangegeven dat wij goede kansen zagen om hun in deze transactie te begeleiden.

Op basis hiervan hebben wij als Valor Corporate Finance een investerings- en financieringsplan opgesteld en met diverse partijen besproken en zijn we uiteindelijk na veel onderhandelen met Rembrandt/ANWB op deze huidige financieringsstructuur uitgekomen welke een hele goede basis is voor de onderneming.

Wij hebben hierbij naar allerlei financieringsvormen gekeken. Als Credion & Valor Corporate Finance hebben we goede ervaringen met Geldvoorelkaar.nl en toen we contact opnamen, werd meteen enthousiast gereageerd op de casus.

Zo is de deal tot stand gekomen en we zijn trots dat we Fleur en Chris in dit proces hebben mogen begeleiden en deze transactie hebben kunnen structureren.”

GEEN REACTIES