Crowdfund Dingen #5

0
137

Nieuws over crowdfunding van 9 t/m 15 maart 2019


Recordtijd: € 2.6 miljoen binnen 90 minuten gefund
Via crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl is op 9 maart 2019 een project van € 2.600.000,- in recordtijd gefund. Het project van APOC Aviation werd binnen 90 minuten volgeschreven door 833 investeerders. Dat is bijzonder snel, gezien het hoge kredietbedrag.  

Lees meer over het crowdfund project van APOC Aviation

Crowdfunding investeringen & belastingaangifte
Het is vanaf 1 maart weer mogelijk uw belastgingaangifte over 2018 in te vullen bij de Belastingdienst. Na enige onrust omtrent de belastingontduiking van duizenden Nederlanders via crypto investeringen is het van belang u goed te informeren. Hoe verwerkt u uw crowdfundinginvesteringen in de aangifte inkomstenbelasting 2018?

Lees hoe u crowdfundinginvesteringen verwerkt bij de belastingaangifte

Opiniërend artikel: Wat CFO’s kunnen leren van crowdfunding en bitcoins
Raden van Bestuur zouden er goed aan doen hun team uit te breiden met een sociaal wetenschapper. Deze moet ervoor zorgen dat organisaties hun producten en diensten voldoende blijven ontwikkelen vanuit de behoefte van consumenten en niet in een tunnelvisie vastzitten.

De toekomst van de meeste financiële organisaties wordt namelijk bepaald door hun vermogen om aan te kunnen sluiten bij en in te kunnen spelen op de wensen van consumenten in communities. Dat betekent ook nieuwe samenwerkingsverbanden en de kennis en schaal inzetten om individuele klanten en communities, waarin klanten producten en diensten met elkaar delen, te ondersteunen.

Lees het hele artikel hier

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.