Crowdfund Dingen #7

0
217
Nieuws en weetjes over crowdfunding. Week van 23 tot 29 maart 2019.

Alles wat je wilt weten over crowdfunding
Deze week stond in de Volkskrant een uitgebreid artikel over investeren via crowdfunding. In het artikel Alles wat je wilt weten over crowdfunding worden acht vragen over crowdfunding beantwoord, zoals ‘waar moeten beleggers op letten?’ en ‘zijn de banken al overbodig?’ Interessant voor wie meer wil weten over de werkelijke risico’s van crowdfunding investeren!

Lees het artikel Alles wat je wilt weten over crowdfunding

Ervaringen van een crowdfunding investeerder
Mario van Vakantaseren.nl schreef een mooie blog over zijn ervaringen met investeren via crowdfunding. Zo vertelt hij iets over een aantal projecten waarin hij investeert en voor welke platformen hij kiest. Tot slot geeft hij handige tips voor investeerders op basis van zijn ervaring!

Lees de blog 7 redenen waarom ik voor crowdfunding kies

Crowdfunding markt blijft groeien!
Het aantal crowdfundingprojecten in Nederland stijgt nog steeds. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die Crowdfundmarkt.nl publiceerde.

Kwartaalcijfers, Q1 2019 laat groei zien.

Crowdfunding nabestaanden aanslag 24 Oktoberplein
Je hebt vast wel gehoord van de crowdfund actie die is opgericht voor de nabestaanden van de aanslag van vorige week maandag op het 24 Oktoberplein in Utrecht. De doneeractie werd opgericht door de buurvrouw van één van de slachtoffers, om haar buurman te kunnen steunen bij de financiering van de begrafenis van zijn dochter. Een prachtig en vooral krachtig gebaar, dat veel Nederlanders heeft bewogen om te helpen.

Inmiddels is al meer dan € 125.000,- gedoneerd, veel meer dan het streefbedrag van € 2500. Daarom is besloten om het geld te bestemmen voor de nabestaanden van alle slachtoffers.

Lees meer

Blog: van investeerder naar klant
Een crowdfunding campagne brengt, zeker voor beginnende ondernemers, mooie marketingvoordelen met zich mee. Jouw bedrijf en verhaal wordt bekend bij duizenden potentiële investeerders. Maar dat is niet het enige. Een slimme ondernemer weet van zijn investeerders ook zijn klanten te maken. Hoe? Door leuke acties en extraatjes.

Lees meer over slimme crowdfund acties voor ondernemers!
GEEN REACTIES