Crowdfundingproject haalt in 8:30 minuten 1.15 miljoen euro op

0
1643
Afluisteren? Klik op plaatje ONDERIN de post.

Een nieuwe propositie voor ondernemer APOC kan van start dankzij honderden investeerders van Geldvoorelkaar.nl: Landingsgestellen lease.

De ondernemer werd uitgenodigd om in BNR Zaken over zijn business te komen vertellen. Vraag tijdens de uitzending: “Je moet toch zelf ook een groep mensen meenemen die investeringen hebben toegezegd?” Antwoord van de ondernemer: Nee, alle investeerders zijn anoniem.

John van der Veld, Manager Risk van Geldvoorelkaar.nl legt uit: “Bij de meeste projecten is het niet nodig om eigen investeerders mee te brengen. Wel vindt Geldvoorelkaar.nl het plezierig als een ondernemer zijn eigen kring wijst op het project. Maar bij de vraag of we een project zullen publiceren is dat niet doorslaggevend. De eigenlijke kracht van crowdfunding zit namelijk in het bereiken van die andere, onbekende investeerders.”

Ondernemer Max Lutje Wooldrik van APOC legt dat goed uit in bijgaand fragment. Verder biedt het interview verdieping over de onderneming. Vraag je je af: welke oekieboekie-maatschappij vliegt er nou met tweedehands onderdelen? Luister naar het antwoord in het interview…

(bron: BNR Nieuwsradio)

GEEN REACTIES