Geldvoorelkaar.nl en Steen voor Iedereen maken beleggen in vastgoed voor iedereen bereikbaar

0
1638

Succesvolle beleggingsformule uit het Verenigd Koninkrijk nu ook in Nederland op de markt

Amsterdam, 12 december 2016 – Geldvoorelkaar.nl en Steen voor Iedereen slaan de handen in elkaar om het beleggen in vastgoed voor iedereen bereikbaar te maken. Verhuurde woningen leveren een rendement op wat hoger ligt dan de spaarrekening. Door kleine bedragen te spreiden kan nu iedereen een bescheiden portefeuille in vastgoed opbouwen.

Ervaring in het VK
De voorbije jaren zijn in het VK nieuwe beleggingsmodellen ontwikkeld waarbij woningen worden gekocht met het oog op verhuur, onder de naam ‘buy-to-let’. Via crowdfundingplatforms kunnen beleggers geld lenen voor de aanschaf van een woning, die verhuurd wordt. Uit de huuropbrengst kan een rente betaald worden. Er bestaan inmiddels tientallen crowdfundingplatforms die deze formule aanbieden.

Actief verkoopbeleid
Steen voor Iedereen brengt deze formule nu naar Nederland. De belegger krijgt de mogelijkheid in te tekenen op een lening die rente oplevert. Naast de gewone renteopbrengst is er een bonusrente op het moment dat het pand weer verkocht wordt. Steen voor Iedereen voert een actief verkoopbeleid waarbij een gunstige gelegenheid wordt aangegrepen om de woning weer door te verkopen. Hierdoor wordt een meerwaarde gerealiseerd waar de belegger van profiteert. Doordat je al voor honderd euro kan meedoen, is deze belegging bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar meer rendement dan op een spaarrekening.

Geen beleggingsfonds
Medeoprichter van Steen voor Iedereen Peter-Jan Bentein benadrukt dat het hier niet gaat om beleggen in een beleggingsfonds, maar om het beleggen in één bepaalde woning. Op die manier heeft de belegger op zijn minst het gevoel betrokken te zijn bij deze specifieke woning, die hij kan beoordelen op een aantal objectieve criteria. Steen voor Iedereen voorziet een redelijk constante stroom panden te kunnen genereren. Op deze manier krijgt de belegger de kans om met enige regelmaat in te stappen in diverse panden en zo een eigen gespreide portefeuille samen te stellen. Naar verwachting wordt in eerste instantie iedere maand een woning aangeboden. De belegger krijgt een jaarlijkse rente aangeboden en daarbovenop wordt een extra bonusrente uitgekeerd bij verkoop.

Verbreding aanbod
‘Wij zijn erg blij met deze samenwerking, omdat wij zien dat de vraag naar crowdfunding beleggingen groter is dan het huidige aanbod’, aldus Martijn van Schelven, directeur van Geldvoorelkaar.nl. ‘Op deze wijze krijgen wij een breder aanbod voor beleggers tegen een laag risico. Er was immers veel vraag naar beleggingsmogelijkheden in vastgoed’.

Over Steen voor Iedereen
Steen voor Iedereen is opgericht door 4 investeerders die financiële kennis en ervaring bundelen met kennis van de vastgoedmarkt. Zo is Paul Dunant Maurits actief als beheerder van vastgoed en heeft Peter-Jan Bentein een lange carrière in de financiële wereld opgebouwd voor hij ondernemer werd.

Over Geldvoorelkaar.nl
Geldvoorelkaar.nl is grondlegger en marktleider van crowdfunding voor het MKB en particulieren in Nederland. Hun missie is om een positief verschil te maken op het gebied van financiering voor het MKB én investeringen. Geldvoorelkaar.nl heeft een vergunning van de AFM en is 100% onafhankelijk van de bank. Het crowdfundingplatform werkt intensief samen met specialisten in de markt zoals accountants en MKB-adviseurs. Door een uitgebreid investeerdersnetwerk van duizenden actieve investeerders zijn inmiddels meer dan 1000 bedrijven en particulieren gefinancierd met een succes rate van 97%. Geldvoorelkaar.nl beschikt over het meest uitgebreide productaanbod, zodat voor iedereen die financiering nodig heeft een geschikte en verantwoorde kredietoplossing geboden kan worden.

steenvooriedereen

GEEN REACTIES