Het Grote Crowdfunding Boek is uit!

0
1072

Leer hoe je het maximale uit jouw crowdfunding campagne haalt. Met tools, stappenplannen en lessen uit meer dan 50 succesvolle crowdfunding campagnes.

Samen kunnen we zo veel meer bereiken dan alleen. Dat is de essentie van crowdfunding: mensen met goede ideeën verbinden met mensen die samen het idee mogelijk willen maken. Inmiddels hebben initiatiefnemers wereldwijd al talloze bijzondere projecten weten te realiseren samen met hun crowd.

Simon Douw en Gijsbert Koren, experts van het eerste uur, nemen je mee in de wereld van crowdfunding. Hoe zet je een crowdfunding campagne op? Wat is het geheim achter succesvolle crowdfunding campagnes, zoals die van Peerby en WakaWaka? En welke rol kan crowdfunding spelen in de economie van de toekomst?

Het Grote Crowdfunding Boek werd geschreven samen met een crowd van ondernemers, investeerders, crowdfunding platforms, researchers en visionairs. Met bijdragen van onder andere ‘s werelds meest bekende platform Kickstarter en journalistiek antropoloog Joris Luyendijk. Stappenplannen, tips en voorbeelden van meer dan vijftig van de beste crowdfunding campagnes maken dit boek de ultimate guide in crowdfunding.

GEEN REACTIES