Nieuwe ‘flexlening’ gelanceerd met project Vliegtuig

0
566

Geldvoorelkaar.nl lanceert een nieuwe leenvorm: “de Flexlening”. Deze is ingericht om voor zowel investeerders als geldnemers nog meer kwaliteit te bieden, aldus het platform.

“In deze leenvorm zijn elementen van de annuïtaire, aflossingsvrije lening en groeilening verwerkt. Met dit nieuwe product kunnen we nog beter maatwerk bieden,” zegt directeur Edwin Adams van Geldvoorelkaar.nl. “Deze lening kan ingezet worden voor uiteenlopende doelen van zowel zakelijke als particuliere projecten. De exacte inrichting van de Flexlening kan per crowdfundingproject verschillen.”

Er zijn weinig dingen standaard aan deze leenvorm, behalve dat de hoofdsom aan het begin van de looptijd wordt uitgekeerd aan de aanvrager. De uitgangspunten van de flexlening kunnen verschillen op het gebied van looptijd, aflossingsafspraken en rentestructuren.

In de pitch van een flexlening zal daarom duidelijk aangegeven worden wat investeerders in het betreffende project kunnen verwachten. Deze informatie is te vinden in de Toelichting van Geldvoorelkaar.nl, dit is een onderdeel van de projectpagina.

“Net als bij alle andere projecten is het voor investeerders en ondernemers belangrijk om goed te bekijken welke lening het beste past en een bewuste keuze te maken.”

Vliegtuig
De leenvorm wordt voor het eerst toegepast bij het nieuwe project van APOC Aviation, dat handelt in vliegtuigonderdelen uit gedemonteerde toestellen: APOC Project N.

Bij het vorige project van APOC Aviation op Geldvoorelkaar.nl werd binnen negen minuten 1.150.000 euro toegezegd door investeerders.

GEEN REACTIES