Nieuwe service van Geldvoorelkaar.nl biedt MKB Continuïteit

0
829
Geldvoorelkaar.nl

Geldvoorelkaar.nl biedt bedrijven die in zwaar weer terecht zijn gekomen vanaf nu actief de gelegenheid om zich ook te laten ondersteunen door onafhankelijke professionals. Dit is voordelig voor de ondernemers maar ook voor de investeerders.

Om de continuïteit bij geldnemers maximaal te helpen waarborgen is Geldvoorelkaar.nl een samenwerking aangegaan met Crowdfunding Support®. Deze onafhankelijke financiële dienstverlener werkt met branche- en materiedeskundigen met veel praktijkervaring in het financieel weer gezond maken van bedrijven.

Wanneer betalingsachterstanden ontstaan adviseert Geldvoorelkaar.nl die geldnemers actief om Crowdfunding Support® in de arm te nemen. Zij zorgen voor de professionele onafhankelijke ondersteuning van geldnemers bij het oplossen van hun betalingsproblemen. Ondernemers met voldoende perspectief krijgen zo weer zicht op continuïteit in plaats van invorderingsprocedures.

Ook voor investeerders in crowdfunding is dit een positieve ontwikkeling met het oog op het verlagen van defaults en het verbeteren van het nettorendement op hun geïnvesteerde gelden.

Geldvoorelkaar.nl zet hiermee een belangrijke stap in de verdere professionalisering van crowdfunding en onderstreept hiermee haar ambitie om de belangen van al haar stakeholders te behartigen.

 

GEEN REACTIES