Over Crowdfunding.nl

Crowdfunding.nl is een initiatief van Martijn van Schelven en Edwin Adams.

Op Crowdfunding.nl wordt objectief bericht over alles wat met crowdfunding te maken heeft. Indien je vragen, opmerkingen of suggesties hebt over crowdfunding mail ons dan.

Op de hoogte blijven over crowdfunding? Volg ons op Facebook en Twitter.

Martijn van Schelven en Edwin Adams zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van crowdfunding. Zij zijn oprichter en eigenaar van crowdfunding bedrijf Geldvoorelkaar.nl. Geldvoorelkaar.nl is inmiddels uitgegroeid tot het grootste crowdfundingplatform van Nederland. Inmiddels zijn via Geldvoorelkaar ruim 1400 projecten succesvol tot stand gekomen. Totaal is er via Geldvoorelkaar.nl meer dan € 150 miljoen gefund. Tot 2016 is Geldvoorelkaar vertegenwoordigd geweest in het bestuur van de branchevereniging Nederland Crowdfunding. In 2017 is Geldvoorelkaar.nl als eerste crowdfundingplatform een samenwerking gestart met Stichting Crowdfundersbelangen met als doel verdere professionalisering van het risicobeheer en versterking van de positie van de investeerders. Stichting Crowdfundersbelangen is een onafhankelijke, professionele partij met expertise op het gebied van toezicht en belangenbehartiging van investeerders.

Martijn van Schelven en Edwin Adams hebben beiden hebben meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van crowdfunding en hebben aangetoond dat crowdfunding een succesvolle financieringsmethodiek kan zijn. Indien u meer wilt weten over deze vorm van financiering kunt u uiteraard contact met ons opnemen.