Waarom stagneert jouw groei?

0
559

Wim Burger, manager Business Development van Geldvoorelkaar.nl adresseert op Linkedin een veel gehoorde barrière voor groei. We nemen de blog hier met zijn toestemming over:

“‘Ja, ik wil wel groeien, en die groei ook financieren, maar heb nu even wat anders aan mijn hoofd.’ Het is een veel gehoorde argumentatie om een financieringsbeslissing uit te stellen. En hoe goed ik ook begrijp dat ondernemers hier tegenaan lopen, toch vind ik het jammer.

De reden is deze: als die stappen nodig zijn, is de tijd dat je wacht om ze te zetten verloren tijd. In die tijd gaat alles gewoon een beetje door, maar stagneert de groei. Zet de groei wel door dan kan de liquiditeitsdruk zelfs problematisch hoog worden wanneer geen aandacht besteed word aan tijdige financiering.

Stagnatie van groei door onvoldoende liquide middelen is een probleem dat je als ondernemer niet wilt laten voortbestaan, want als je concurrenten wél groeien, verlies jij terrein. Verlies je snelheid, verlies je klanten. Zo ver hoeft het niet te komen. Wil je de concurrentie een stap voorblijven, neem dan ook op het goede moment de beslissing om op te schalen. Geef de ontwikkeling van je bedrijf de hoogste prioriteit en vraag je financieel adviseur naar crowdfunding.

Ondernemingen zoals APOC AvationHotelkamerveiling.nl en Active Ants gingen je voor bij het regelen van groeifinanciering via crowdfunding met Geldvoorelkaar.nl. En met de financiering via crowdfunding hebben deze ondernemingen ook marketingkansen benut voor verdere groei. De impact die crowdfunding investeerders kunnen leveren is dus groot.

Onthoud: de beoordeling van groeiplannen door Geldvoorelkaar.nl is no cure no pay. Kunnen we je helpen, dan doen we dat graag!

Ga jij ook met de crowd naar de top?”

Welke drempels weerhouden jou van de volgende stap in je ontwikkeling?

GEEN REACTIES