Welkom op Crowdfunding Day Europe 2016!

0
2108
Aankomende Crowdfunding Day: 25 mei 2016 - Amsterdam Arena

Crowdfunding laat zien dat het ook anders kan. Ondernemers en investeerders slaan via crowdfunding de handen ineen om dromen te verwezenlijken. Zo maken ze een economie met directe participatie als kern. En dat op steeds grotere schaal: in Nederland is inmiddels meer dan 200 miljoen euro via crowdfunding gefinancierd en wereldwijd gaat het om miljarden. Op Crowdfunding Day Europe, Europa’s grootste crowdfunding congres, ontdek je alles over crowdfunding en wat het voor jou kan betekenen.

Samen bouwen aan Crowdfunding Day Europe 2016
Op 25 mei 2016 zijn we terug: bigger and better! Ook komend jaar vind je op Crowdfunding Day Europe keynotes van ’s werelds crowdfunding experts, presentaties van de gaafste campagnes van 2015 en reiken we wederom de Dutch Crowdfunding Awards uit: de prijzen voor de beste crowdfunding campagnes van Nederland. Wil jij meebouwen aan het programma van Crowdfunding Day Europe? Deel met ons jouw vragen en ideeën via Facebook en Twitter. Vergeet daarbij niet #cfday2016 te gebruiken. Zet je 7 januari in je agenda? Dan start de kaartverkoop met een aantrekkelijk Early Bird tarief.

Dromen versus risico’s
Crowdfunding laat ondernemers en investeerders dromen over geweldige kansen. En over een echte, eerlijke economie. Maar crowdfunding is ook “serious business”. Wat gebeurt er na een succesvolle crowdfunding campagne? Komen ondernemers hun verplichtingen na? En wat als het anders gaat dan gepland? Is het tijd om naïeve dromers te beschermen tegen de risico’s van crowdfunding óf tijd om de droom van crowdfunding te beschermen tegen steeds meer regels? Crowdfunding Day Europe opent op 25 mei 2016 het debat: Dromen versus Risico’s!

Dompel je onder in de wereld van crowdfunding
Ondernemers en intermediairs vinden op Crowdfunding Day Europe alle inspiratie en kennis die nodig is om via crowdfunding dromen te verwezenlijken. De meest succesvolle campagnes, maar ook gefaalde projecten. De meest toonaangevende platforms en experts. Risico’s en default rates. Dromen en risico’s. Of het nu gaat om een eerste, diepgaande kennismaking met crowdfunding of het bijspijkeren van je vakkennis: op het grootste crowdfunding congres van Europa dompel je je onder in de wereld van crowdfunding middels workshops, keynotes en de mogelijkheid platforms en internationale experts persoonlijk te ontmoeten. Samen met jou geven we op Crowdfunding Day Europe de toekomst van crowdfunding vorm.

Crowdfunding Day 2015
Met meer dan 60 sprekers waaronder Benjamin Bryant (Pebble, wist 30 miljoen dollar te crowdfunden), Jon Leland (Kickstarter), Paul Dirken (Rabobank) en Gerben Everts (AFM), de uitreiking van de eerste Dutch Crowdfunding Awards, 30 pitchende ondernemers en ruim 700 aanwezige investeerders, ondernemers en financieel professionals was Crowdfunding Day 2015 een groot succes. Benieuwd naar vorig jaar? Bekijk de foto’s en video.

GEEN REACTIES